Uitbreiding WEAS KoningWINTERbreedBANDENactie zakelijk glas

Publicatie datum 11 december 2015

KPN Wholesale breidt het huidige winteractie-aanbod voor WEAS uit; ook voor onnet adressen type NLS 1, 2 en 3 krijgt u 100% korting op de éénmalige aansluitkosten en betaalt u de eerste 3 maanden geen maandvergoeding als u een contract van 3 jaar afsluit voor de Access en de EVC. Deze uitbreiding geldt tijdens de hele actieperiode van 16 november 2015 tot en met 15 maart 2016.

Voorwaarden actie uitbreiding met NLS 1, 2 en 3

De volgende voorwaarden gelden voor de uitbreiding van de actie voor onnet adressen NLS 1, 2 en 3:

  • Onnet NLS 1 en 2 aansluitingen i.c.m. een contractduur van 3 jaar: De eerste 3 maanden € 0,- MRC voor de EuA én EVC én 100% korting op de éénmalige aansluitkosten van € 750,-.
  • Onnet NLS 3 aansluitingen i.c.m. een contractduur van 3 jaar en besteld met een WSO-WSO-migratie opdracht van de actieve aansluiting: De eerste 3 maanden € 0,- MRC voor de EuA én EVC én 100% korting op de éénmalige aansluitkosten van € 1500,-. (Onnet NLS 3 bestellingen zonder WSO-WSO-migratie opdracht zijn uitgesloten van deze actie).

WEAS-winteractie voor nieuwe en bestaande glasvezelverbindingen

De actie bestaat uit drie onderdelen:

Deel 1 betreft klanten die al zijn aangesloten met een WEAS-glasvezelaansluiting: U betaalt de eerste drie maanden geen maandvergoeding indien u de bestaande glasvezelaansluiting upgrade naar een hogere bandbreedte van minimaal 20 Mbit/s en tegelijkertijd de contractduur van de aansluiting met 3 jaar verlengt.

Deel 2 betreft aansluitorders voor onnet- en nearnet-adressen zonder kunstwerkvoorbehoud waar momenteel geen actieve WEAS-glasvezelaansluiting aanwezig is. U krijgt 100% korting op de eenmalige aansluitkosten en u betaalt de eerste drie maanden geen maandvergoeding indien u een contract voor 3 jaar afsluit. Een lijst met inactieve onnet-adressen vindt u op onze website. Voor de nearnet-adressen kunt u de Postcode Tool raadplegen.

Deel 3 betreft aansluitorders voor onnet-adressen type NLS1, 2 of 3 waar wel een actieve WEAS-glasvezelaansluiting aanwezig is. Voor aansluitorders op onnet-adressen type NLS 1 en 2 krijgt u 100% korting op de eenmalige aansluitkosten en u betaalt de eerste drie maanden geen maandvergoeding indien u een contract voor 3 jaar afsluit.
Voor aansluitorders op onnet-adressen type NLS 3 krijgt u 100% korting op de eenmalige aansluitkosten en u betaalt de eerste drie maanden geen maandvergoeding indien u een contract voor 3 jaar afsluit en deze aansluiting bestelt in combinatie met een WSO-WSO-migratie opdracht van de actieve aansluiting. Onnet NLS 3 bestellingen zonder WSO-WSO-migratie opdracht zijn uitgesloten van deze actie.

De actie start op 16 november 2015 en loopt tot en met 15 maart 2016 en geldt voor al uw bestellingen die u in deze periode doet en die uiteraard aan onze actievoorwaarden voldoen. U vindt het aangepaste actie-aanbod én de aangepaste actievoorwaarden in de actiefolder op onze website op de productpagina van WEAS. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact opnemen met uw accountmanager.