Update en uitbreiding postcodetool met WBA Ethernet Point-to-Point

Publicatie datum 19 december 2014

Begin januari 2015 breidt KPN Wholesale zijn postcodetool uit met de nieuwe dienst WBA Point-to-Point op Ethernet. Hiermee is het WBA-portfolio voor zowel Point-to-Point als Point-to-MultiPoint beschikbaar in de postcodetool. De postcodetool is direct gekoppeld met de WBA FPI Business-to-Businessportal, zodat u met behulp van de postcodetool op een eenvoudige manier inzicht heeft in de meest actuele en beschikbare diensten op een specifiek adres. Zo kunt u zelf snel en eenvoudig bekijken welke diensten het meest geschikt zijn voor u en uw klanten. 

Hoge SLA en symmetrische bandbreedtes bij WBA Point-to-Point

Het WBA Point-to-Pointportfolio is een mooie invulling van de vraag uit het hoogwaardige zakelijke segment waar hoge SLA en gegarandeerde symmetrische bandbreedtes gewenst zijn. WBA Point-to-Point is beschikbaar op ADSL en VDSL. We bereiken daarbij hoge snelheden op ons koperen netwerk, omdat we gebruikmaken van de technieken vectoring en pairbonding. Denk hierbij aan snelheden van 10Mbps symmetrisch over één koperen aderpaar. Door de aantrekkelijke prijs en een korte doorlooptijd is dit een interessant en kostenefficiënt alternatief voor glasvezel. De beschikbare bandbreedte per adres neemt toe, omdat we continu ons netwerk uitbreiden en investeren in nieuwe technologieën. Door de koppeling van de postcodetool met de WBA FPI Business-to-Businessportal weet u op ieder moment welke bandbreedtes er op een specifiek adres beschikbaar zijn. Zo bepaalt u snel en eenvoudig welke diensten het meest geschikt zijn voor u en uw klanten.

Het referentieaanbod voor de dienst WBA Ethernet Pont-to-Point vindt u hier op onze website. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager.