Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 20 maart 2015

Het nieuwbouw bedrijventerrein Zevenhuis (nummer 5466) in Zwaag wordt momenteel ontwikkeld met in totaal uiteindelijk 40 kavels. KPN Wholesale biedt hier per 21 mei 2015 glasvezel aan tegen het lage O-tarief. Het eerste adres vindt u vanaf vandaag terug in de O-gebiedenlijst.

Op bepaalde bedrijventerreinen kunt u wholesale huurlijnen afnemen tegen het lage O-tarief. Het aantal adressen waar het O-tarief geldt, is inclusief bedrijventerrein Zevenhuis toegenomen met 8. Op welke adressen het O-tarief geldt, vindt u in de zogenoemde O-gebiedenlijst op onze website. Verder vindt u op onze website een update van de ABC Toevoeglijst en de Onnet-/Nearnetlijst.

ABC Toevoeglijst

Het bestand ABC Toevoeglijst is afgeleid uit de FIP Mastertabel. In deze lijst staan adressen op PC6-niveau waarvan recent is vastgesteld dat deze Onnet of Nearnet zijn, maar die vanwege de vereiste publicatietermijn vanuit de KPN-offertesystemen nog een Offnet-indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. Twee maanden na deze datum zullen deze adressen ook in de KPN-offertesystemen verschijnen met een Onnet-/Nearnet-indicatie.

Onnet-/Nearnetlijst

Verder is er een update van de Onnet-/Nearnetlijst. De Onnet-/Nearnetlijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is.