Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 16 november 2012

Het aanbod van KPN voor bedrijventerreinen waar het lage O-tarief geldt, is uitgebreid met 131 nieuwe adressen. Het gaat om adressen op bedrijventerreinen waar het O-tarief al geldt. Ook hier kunnen wholesalediensten als WEAS en Dark Fiber worden aangeboden tegen het lage O-tarief. Daarnaast vindt u op onze website een nieuw overzicht van straatkasten die de komende twee maanden opengesteld gaan worden voor WBA op VDSL Buitenring.

KPN heeft een update gemaakt van de adressenlijst O-tarief. Daarbij zijn 467 adressen niet meer meegenomen vanwege veranderlijkheid in de externe bron die KPN gebruikt bij de samenstelling van de lijst. Indien u vragen heeft over een van deze 467 adressen, dan kunt u dit aangeven en kunnen we u - na nader onderzoek - laten weten of het O-tarief beschikbaar is. Indien blijkt dat het O-tarief beschikbaar is op het betreffende adres, zullen we dit adres weer toevoegen aan de adressenlijst-O-tarief.

De adressen zijn ook opgenomen in de Nearnet- en Onnetlijst op het besloten gedeelte van onze website.

Daarnaast publiceert KPN ook een aangevulde ABC-indeling aangezien er de afgelopen tijd 3 postcode-gebieden zijn ge├»ntroduceerd. Deze krijgen het tarief conform eerdere gebiedsindeling.