Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 22 maart 2013

Het aanbod van KPN voor bedrijventerreinen waar het lage O-tarief geldt, is uitgebreid met 7 nieuwe adressen. Het gaat om adressen op bedrijventerreinen waar het O-tarief al geldt. Ook hier kunnen wholesalediensten als WEAS en Dark Fiber worden aangeboden tegen het lage O-tarief. En sinds 1 januari 2013 is het ook mogelijk om hier ODF Access af te nemen.

De nieuwe adressen zijn ook opgenomen in het overzicht O-gebieden informatie van 22 maart. Verder is de On-/Nearnet lijst uitgebreid. Deze vindt u beiden op onze website.

Daarnaast staat het bestand ABC Toevoeglijst voor adressen ook op onze website. In deze lijst staan adressen waarvan is vastgesteld dat deze Onnet of Nearnet zijn, maar die vanuit de offertesystemen een Offnet indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. 2 Maanden na deze datum is voor deze adressen een Nearnet tarief van toepassing. Dit bestand stellen we tijdelijk ter beschikking. We werken aan een structurele oplossing, waarbij de offertesystemen de juiste indicatie afgeven.