Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 19 april 2013

Het aanbod van KPN voor bedrijventerreinen waar het lage O-tarief geldt, is uitgebreid met 4 nieuwe adressen. Het gaat om adressen op bedrijventerreinen waar het O-tarief al geldt. Ook hier kunnen wholesalediensten als WEAS en ODF Access worden aangeboden tegen het lage O-tarief. De nieuwe adressen zijn ook opgenomen in het overzicht O-gebieden informatie van 19 april. Deze vindt u op onze website.

Daarnaast staat het bestand ABC Toevoeglijst op onze website. In deze lijst staan adressen waarvan is vastgesteld dat deze Onnet of Nearnet zijn, maar die vanuit de offertesystemen een Offnet indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. 2 Maanden na deze datum is voor deze adressen een Onnet/Nearnet tarief van toepassing. Dit bestand stellen we tijdelijk ter beschikking. We werken aan een structurele oplossing, waarbij de offertesystemen de juiste indicatie afgeven

Verder is er een update van de Onnet/Nearnet lijst. Deze lijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is.