Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 14 juni 2013

Het aanbod van KPN voor bedrijventerreinen waar het lage O-tarief geldt, is uitgebreid met 28 nieuwe adressen op verschillende terreinen. Bij de uitbreiding gaat het om adressen op bedrijventerreinen waar het O-tarief al geldt. Daarnaast is de vraagbundeling in 2 gebieden succesvol afgerond. Het gaat om de bedrijfsterreinen De Lasso in Roelofarendsveen en 't Goor in 's-Heerenberg. Deze adressen staan over 2 weken in de lijst. Op deze adressen  kunnen wholesalediensten als WEAS en ODF Access worden aangeboden tegen het lage O-tarief. De 28 adressen zijn opgenomen in O-gebiedenlijst van 14 juni. Deze vindt u op onze website. Ook vindt u een nieuwe ABC Toevoeglijst en een update van de Onnet/Nearnet lijst op onze website.

Het bestand ABC Adres Toevoeglijst is afgeleid uit de FIP Mastertabel. U vindt dit bestand voorlopig op onze website als ODF Informatieproduct. In deze lijst staan adressen waarvan recent is vastgesteld dat deze Onnet of Nearnet zijn, maar die vanwege de vereiste publicatietermijn vanuit de KPN-offertesystemen nog een Offnet-indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. 2 Maanden na deze datum zullen deze adressen ook in de KPN-offertesystemen verschijnen met een Onnet/Nearnet tarief.

Verder is er een update van de Onnet/Nearnet lijst. Deze lijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is.