Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 28 juni 2013

Het aanbod van KPN voor bedrijventerreinen waar het lage O-tarief geldt, is uitgebreid met 229 nieuwe adressen. Dit gaat voornamelijk om adressen op de nieuwe terreinen De Lasso in Roelofarendsveen en 't Goor in 's-Heerenberg, zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd. En er zijn 4 adressen verwijderd die vorige keer onterecht zijn toegevoegd. Bij de uitbreiding gaat het om adressen op bedrijventerreinen waar het O-tarief nu geldt.  Op deze adressen  kunnen wholesalediensten als WEAS en ODF Access worden aangeboden tegen het lage O-tarief. Deze vindt u op onze website. Ook vindt u een nieuwe ABC Toevoeglijst en een update van de Onnet/Nearnet lijst op onze website.

Het bestand ABC Adres Toevoeglijst is afgeleid uit de FIP Mastertabel. U vindt dit bestand voorlopig op onze website als ODF Informatieproduct. In deze lijst staan adressen waarvan recent is vastgesteld dat deze Onnet of Nearnet zijn, maar die vanwege de vereiste publicatietermijn vanuit de KPN-offertesystemen nog een Offnet-indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. 2 Maanden na deze datum zullen deze adressen ook in de KPN-offertesystemen verschijnen met een Onnet/Nearnet indicatie.

Verder is er een update van de Onnet/Nearnet lijst. Deze lijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is.