Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 30 oktober 2015

Op bepaalde bedrijventerreinen kunt u wholesale huurlijnen afnemen tegen het lage O-tarief. Het nieuwbouw bedrijventerrein 'Zuidpolder' (nummer 5483) in gemeente Eemnes wordt momenteel ontwikkeld met in totaal 35 kavels. KPN biedt binnenkort op dit terrein glasvezel aan tegen het lage O-tarief, omdat deze voldoet aan de gestelde criteria. Het aantal adressen waar het O-tarief geldt, blijft deze keer ongewijzigd. De adressen waarvoor het O-tarief geldt, vindt u in de zogenoemde O-gebiedenlijst op onze website. Op onze website vindt u ook een update van de ABC Toevoeglijst en de Onnet-/Nearnetlijst.

ABC Toevoeglijst

Het bestand ABC Toevoeglijst is afgeleid uit de FIP Mastertabel. In deze lijst staan adressen op PC6-niveau waarvan recent is vastgesteld dat deze Onnet of Nearnet zijn, maar die vanwege de vereiste publicatietermijn vanuit de KPN-offertesystemen nog een Offnet-indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. Twee maanden na deze datum zullen deze adressen ook in de KPN-offertesystemen verschijnen met een Onnet-/Nearnet-indicatie.

Onnet-/Nearnetlijst

Verder is er een update van de Onnet-/Nearnetlijst. De Onnet-/Nearnetlijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is.