Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 20 september 2013

Op bepaalde bedrijventerreinen kunt u wholesalediensten als WEAS en ODF Access afnemen tegen het lage O-tarief. Het aantal adressen waar dit tarief geldt, is uitgebreid met 10 adressen. Op welke adressen dit tarief geldt, vindt u in de zogenoemde O-gebiedenlijst op onze website. Het bedrijventerrein De Baanstee-Noord in Purmerend is toegevoegd aan deze lijst. Verder start op het eerder aangekondigde bedrijventerrein Boonsweg in Heinenoord een vraagbundelingstraject voor het lage O-tarief. De drempel is gesteld op 8 aansluitingen met een totale Order Intake (OIT) van 91.000 Euro. Ook vindt u op onze website een update van de ABC Adres Toevoeglijst en de Onnet-/Nearnetlijst.

Het bestand ABC Adres Toevoeglijst is afgeleid uit de FIP Mastertabel. U vindt dit bestand voorlopig op onze website als ODF Informatieproduct. In deze lijst staan adressen waarvan recent is vastgesteld dat deze Onnet of Nearnet zijn, maar die vanwege de vereiste publicatietermijn vanuit de KPN-offertesystemen nog een Offnet-indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. Twee maanden na deze datum zullen deze adressen ook in de KPN-offertesystemen verschijnen met een Onnet-/Nearnet-indicatie.

Verder is er een update van de Onnet-/Nearnetlijst. De Onnet-/Nearnetlijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is.