Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 7 maart 2014

Op bepaalde bedrijventerreinen kunt u wholesale huurlijnen afnemen tegen het lage O-tarief. Het aantal adressen waar dit tarief geldt, is afgenomen met 436 adressen. Op de bedrijventerreinen 'Plettenburg-De Wiers' in Nieuwegein (nummer 5418) en 'De Run (Kempenbaan)' in Veldhoven (nummer 4034) zijn de contouren van deze terreinen net anders gerealiseerd dan oorspronkelijk in de gemeentelijke plannen stond. Op welke adressen het O-tarief geldt, vindt u in de zogenoemde O-gebiedenlijst op onze website. Verder vindt u op onze website een update van de ABC Toevoeglijst en de Onnet-/Nearnetlijst.

Het bestand ABC Toevoeglijst is afgeleid uit de FIP Mastertabel. In deze lijst staan adressen op PC6-niveau waarvan recent is vastgesteld dat deze Onnet of Nearnet zijn, maar die vanwege de vereiste publicatietermijn vanuit de KPN-offertesystemen nog een Offnet-indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. Twee maanden na deze datum zullen deze adressen ook in de KPN-offertesystemen verschijnen met een Onnet-/Nearnet-indicatie.

Verder is er een update van de Onnet-/Nearnetlijst. De Onnet-/Nearnetlijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is.