Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 30 april 2014

Op bepaalde bedrijventerreinen kunt u wholesale huurlijnen afnemen tegen het lage O-tarief. Het aantal adressen waar dit tarief geldt, is toegenomen met 30 adressen. Op welke adressen het O-tarief geldt, vindt u in de zogenoemde O-gebiedenlijst op onze website. Verder vindt u op onze website een update van de ABC Toevoeglijst en de onnet/nearnet lijst. In Amsterdam Duivendrecht en in Hengelo zijn recent postcodewijzigingen van enkele tientallen adressen doorgevoerd, voor deze adressen blijft dezelfde onnet en nearnet classificatie van toepassing. 

Het bestand ABC Toevoeglijst is afgeleid uit de FIP Mastertabel. In deze lijst staan adressen op PC6-niveau waarvan recent is vastgesteld dat deze onnet of nearnet zijn, maar die vanwege de vereiste publicatietermijn vanuit de KPN-offertesystemen nog een offnet indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. Twee maanden na deze datum zullen deze adressen ook in de KPN-offertesystemen verschijnen met een onnet/nearnet indicatie.

Verder is er een update van de onnet/nearnet lijst. De onnet/nearnet lijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is.