Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 16 mei 2014

Op bepaalde bedrijventerreinen kunt u wholesale huurlijnen afnemen tegen het lage O-tarief. Het aantal adressen waar dit tarief geldt, is afgenomen met 116 adressen. Op de bebouwde adressen op bedrijventerrein 'Habraken' in Veldhoven (nummer 5401) biedt KPN Wholesale sinds 8 mei glasvezel namelijk aan tegen het C-tarief, zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van 7 maart. Op welke adressen het O-tarief geldt, vindt u in de zogenoemde O-gebiedenlijst op onze website. Verder vindt u op onze website een update van de ABC Toevoeglijst en de Onnet-/Nearnetlijst. 

Het bestand ABC Toevoeglijst is afgeleid uit de FIP Mastertabel. In deze lijst staan adressen op PC6-niveau waarvan recent is vastgesteld dat deze Onnet of Nearnet zijn, maar die vanwege de vereiste publicatietermijn vanuit de KPN-offertesystemen nog een Offnet-indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. Twee maanden na deze datum verschijnen deze adressen ook in de KPN-offertesystemen met een Onnet-/Nearnet-indicatie.

Verder is er een update van de Onnet-/Nearnetlijst. De Onnet-/Nearnetlijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is.