Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 20 mei 2016

Op bepaalde bedrijventerreinen kunt u wholesale huurlijnen afnemen tegen het lage O-tarief. Het aantal adressen waar het O-tarief geldt, is door de in de vorige nieuwsbrief al gemelde kadasterupdate nog eens toegenomen met 259. Raadpleeg de Postcode Tool of de door u gewenste huurlijn valt onder het gunstige O-tarief. Op welke adressen het O-tarief geldt, vindt u in de zogenoemde O-gebiedenlijst op onze website.

Onnet-/Nearnetlijst en Area Information lijst

Op onze website vindt u ook een update van de Onnet-/Nearnetlijst. De Onnet-/Nearnetlijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is. 

Door de nieuwe kadasterinformatie is er 1 nieuwe PC4-area toegevoegd aan de Area Informationlijst. De  Area Information lijst  geeft op PC4-niveau aan welke tariefklasse (A, B of C) gehanteerd wordt.

Actie-aanbod: korting op glasvezelverbindingen voor zakelijke gebruikers

Neemt u 1 juli 2016 t/m 31 december 2016 een nieuwe glasvezelverbinding af in een B- of C-gebied dan betaalt u hiervoor het maandelijkse access tarief voor een A-gebied. De actievoorwaarden vindt u op onze website.