Update handleiding Postcode Tool met WBA Ethernet Point-to-Point

Publicatie datum 9 januari 2015

Op 8 januari 2015 hebben we de (WEAS) Postcode Tool uitgebreid met de beschikbaarheid van de nieuwe dienst WBA Point-to-Point op Ethernet. Met het raadplegen van de (WEAS) Postcode Tool weet u op ieder moment welke bandbreedtes er op een specifiek adres beschikbaar zijn en kunt u de gecombineerde beschikbaarheid van WEAS en WBA Point-to-Point inzien. We brengen hiermee de beschikbaarheid van ons Ethernetportfolio stapsgewijs onder in de (WEAS) Postcode Tool. Zo bepaalt u snel en eenvoudig welke diensten het meest geschikt zijn voor u en uw klanten.

U vindt de handleiding bij de documenten voor WEAS en WBA op onze website.

WBA Point-to-Point biedt hoge serviceniveaus en gegarandeerde symmetrische bandbreedtes

Het WBA Ethernet Point-to-Pointportfolio is een mooie invulling van de vraag uit het hoogwaardige zakelijke segment waar hoge serviceniveaus en gegarandeerde symmetrische bandbreedtes gewenst zijn. WBA Point-to-Point is beschikbaar op ADSL en VDSL. We bereiken daarbij hoge snelheden op ons kopernetwerk, daar waar we gebruikmaken van de technieken vectoring en pairbonding. Denk hierbij aan snelheden van 10Mbps symmetrisch over één koperpaar. Door de aantrekkelijke prijs en een korte doorlooptijd is dit een interessant en kostenefficiënt alternatief voor glasvezel. De beschikbare bandbreedte per adres neemt toe, omdat we continu ons netwerk uitbreiden en investeren in nieuwe technologieën. Door de koppeling van de Postcode Tool met de WBA FPI Business-to-Businessportal weet u op ieder moment welke bandbreedtes er op een specifiek adres beschikbaar zijn. Zo bepaalt u snel en eenvoudig welke diensten het meest geschikt zijn voor u en uw klanten. De beschikbaarheid van WBA Point-to-Point kunt u vooralsnog alleen raadplegen via de webinterface. In een later stadium breiden we de bestaande bulkcheck en B2B-koppeling uit. Deze release heeft geen impact als u de (WEAS) Postcode Tool via de bestaande B2B-koppeling raadpleegt. De WBA Portal en bijbehorende WBA B2B-interface zijn op 1 september 2014 aangepast.

Bent u geïnteresseerd in het referentieaanbod voor WBA Ethernet Point-to-Point? Kijkt u dan op onze website of neemt u gerust contact op met uw accountmanager.