Verbetering WEAS SLA-aanbod

Publicatie datum 16 oktober 2015

KPN Wholesale verbetert het Service Level Agreement voor WEAS koper- en glasvezelverbindingen voor zowel uw nieuwe bestellingen als uw bestaande verbindingen. Bij voorkeur met ingang van 1 november 2015. Alle WEAS Bonded copper- en fiberaansluitingen met een Standard SLA upgraden we naar een Advanced SLA. Dit geldt voor zowel de Access als de EVC. Bij een storing bent u met de Advanced SLA verzekerd van de hoogste prioriteit in het serviceproces en u kunt tevens aanspraak maken op de Advanced compensatieregeling. Met deze upgrade van een Standard SLA naar een Advanced SLA kunt u klanten nog meer servicegaranties bieden en maken we het WEAS-portfolio weer een stap simpeler.

Wat betreft het SLA betekent dit in detail dat we geen onderscheid meer maken tussen aansluitingen met Lite EVC's, Premium EVC's of met een Advanced SLA-component. De Advanced SLA-component zit voortaan standaard bij een WEAS Bonded copper Access en een WEAS single en protected fiber Access en het SLA geldt daarmee ook automatisch voor de Lite of Premium EVC's die u op Access kunt afnemen. Heeft u in het verleden via een separate Advanced SLA-component uw Lite EVC's ge├╝pgraded dan berekenen we dit niet meer aan u door vanaf het moment dat dit aanbod ingaat.

De WEAS Single copper Access blijven we leveren met een Standard SLA en daarvoor geldt deze automatische upgrade niet. Wilt u een Single copper Access met Advanced SLA dan dient u alsnog een additionele Advanced SLA-component bij te bestellen. Ondersteuning van de Advanced SLA voor de WEAS Single copper Access in de WES-bestelinterface van WEAS komt naar verwachting in 2016 beschikbaar. Tot die tijd geldt voor het bestellen voor een Single copper Access met Advanced SLA een afwijkende bestelprocedure. U kunt hiervoor contact opnemen met uw accountmanager of service level manager.

Meer informatie vindt u in de aangepaste WEAS-dienstbeschrijving op onze website. U treft daar ook een aangepaste WEAS Tariff Schedule.

Aankondigingstermijn

KPN Wholesale wil de SLA-verbetering introduceren per 1 november 2015. KPN Wholesale dient aanpassingen aan de dienstverlening voor WEAS over koper echter 2 maanden van tevoren aan te kondigen. Als u bezwaar hebt tegen deze verkorte aankondigingstermijn dan verneemt KPN Wholesale dit graag uiterlijk 23 oktober 2015. Als KPN Wholesale geen bezwaar ontvangt dan gaat dit aanbod in op 1 november 2015. Als KPN Wholesale bezwaar ontvangt dan kunt u de nieuwe dienstverlening pas vanaf 1 januari 2016 gebruiken.