WBA experttraining op 17 april 2018

Publicatie datum 9 maart 2018

WBA experttraining op 17 april 2018

KPN Wholesale organiseert dinsdag 17 april aanstaande een WBA experttraining voor WBA afnemers. De training zal plaatsvinden in Amersfoort.

Tijdens deze training zullen diverse WBA onderwerpen de revue passeren waaronder de details van de bestelprocedures voor WBA verbindingen en verdiepingsstof ten aanzien van de werking van de WBA portal en de vernieuwde informatieproducten FPI 2.x en CIP.

De WBA experttraining duurt in totaal 3 uur en kan in de ochtend (09.00 tot 12.00 uur) of in de middag (13.00 tot 16.00 uur) worden gevolgd. Per WBA afnemer kunnen twee van uw medewerkers gratis aan de training deelnemen. U kunt zich aanmelden voor de experttraining bij jan.sprangers@kpn.com.

Naast deze gratis training bestaat er ook de mogelijkheid voor een WBA training op uw locatie voor meerdere medewerkers tegelijk. Deze in house training is op verzoek te bestellen en kan in overleg op uw specifieke wensen worden afgestemd. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Deze zullen na afstemming van uw trainingswensen vooraf worden vastgesteld. Ook voor deze training kunt u een verzoek doen bij jan.sprangers@kpn.com.