WBA Point to Point op Ethernet technologie is live

Publicatie datum 19 september 2014

KPN Wholesale heeft in de eerste week van september de nieuwe dienst WBA Point to Point op Ethernet gelanceerd, zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van 27 juni. Deze nieuwe dienst is uitermate geschikt voor het hoogwaardige zakelijke segment. Het biedt symmetrische verbindingen met een 7 x 24 x 8 uur SLA en gegarandeerde bandbreedtes. Het Point to Point connectiemodel ontzorgt u van voorraadmanagement taken en is bij uitstek geschikt voor verbindingen en netwerken met hoge security eisen.

WBA Point to Point op Ethernet biedt verbindingen op ADSL- en VDSL-techniek. Door gebruik te maken van VDSL Vectoring in het koperen aansluitnetwerk kunnen hoge snelheden worden bereikt. Denk hierbij aan symmetrische snelheden van 10Mbps over één koperen aderpaar. Door de aantrekkelijke prijs en een korte doorlooptijd is het een interessante en kostenefficiënte oplossing voor de vraag uit het hoogwaardige zakelijke segment.

Beschikbaarheid en informatie

U kunt de beschikbaarheid van WBA Point to Point op Ethernet checken via de WBA FPI-portal. Meer informatie over de nieuwe dienst vindt u in het referentieaanbod op de website van KPN Wholesale. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager. Wij komen graag langs om u te adviseren over de mogelijkheden.