WEAS KoningWINTERbreedBANDENactie zakelijk glas

Publicatie datum 6 november 2015

100% korting op de éénmalige aansluitkosten en de eerste 3 maanden gratis WEAS Glas bij een contract voor 3 jaar.

Met deze actie, die 4 maanden duurt, komt u veilig en met de snelheid van het licht de winter door en kunt u uw zakelijke klanten veilig en voordelig aansluiten op uw netwerk met een supersnelle hoge kwaliteit WEAS-glasvezelverbinding.

De actie bestaat uit twee onderdelen: enerzijds voor onnet- en nearnet-adressen waar nog geen WEAS glasvezelverbinding actief is. En anderzijds een actie-aanbod om bestaande WEAS glasvezelverbindingen te upgraden qua bandbreedte.

Deel 1 betreft onnet- en nearnet-adressen zonder kunstwerkvoorbehoud waar momenteel geen actieve WEAS-glasvezelaansluiting aanwezig is. Een lijst met inactieve onnet-adressen vindt u op onze website. Voor de nearnet-adressen kunt u de Postcode Tool raadplegen.

Deel 2 betreft klanten die al zijn aangesloten met een WEAS-glasvezelaansluiting: deze zijn we ook niet vergeten. U krijgt de eerste 3 maanden gratis WEAS  indien u de bestaande glasvezelaansluiting upgrade naar een hogere bandbreedte van minimaal 20 Mbit/s en tegelijkertijd de contractduur van de aansluiting met 3 jaar verlengt.

De actie start op 16 november 2015 en loopt tot en met 15 maart 2016 en geldt voor al uw bestellingen die u in deze periode doet en die uiteraard aan onze actievoorwaarden voldoen. U vindt de actievoorwaarden in de actiefolder op onze website op de productpagina van WEAS. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw accountmanager.