WEAS SNELGLASactie voor nieuwe glasaansluitingen in O-tariefgebieden en upgrades op A/B/C/O-glas

Publicatie datum 4 maart 2016

Aansluitend op de WEAS KoningWINTERbreedBANDENactie introduceert KPN Wholesale de WEAS SNELGLASactie voor nieuwe orders in O-tariefgebieden en upgrades op A/B/C/O-glas. U krijgt bij WEAS O-glas en een contract voor 3 jaar 100% korting op de √©√©nmalige aansluitkosten en 50 Mbit/s voor de prijs van 20 Mbit/s of 100 Mbit/s voor de prijs van 50 Mbit/s. De WEAS SNELGLASactie  loopt van 16 maart 2016 tot en met 31 augustus 2016.

Met deze actie wordt het wel heel aantrekkelijk om snel zakelijk glas te bestellen en te profiteren van een hoge down- en upload snelheid. WEAS Glas is gebaseerd op dedicated point to point ethernettechnologie en dat resulteert in maximale veiligheid en snelheid. Verder ontvangt u standaard de zakelijke service en hersteltijden. 

Meer details over de WEAS SNELGLASactie

De actie bestaat uit drie onderdelen:

Deel 1 geldt als u tenminste 1 jaar bent aangesloten met een WEAS-glasvezelaansluiting: bij een upgrade naar 50 of 100 Mbit/s in combinatie met een contractverlenging van 3 jaar, betaalt u slechts voor 20 respectievelijk 50 Mbit/s.

Deel 2 betreft aansluitorders voor onnet-adressen type NLS1 of 2 en nearnet-adressen in de zogenaamde O-tariefgebieden, zonder kunstwerkvoorbehoud. U krijgt 100% korting op de eenmalige aansluitkosten en als u een contract voor 3 jaar afsluit, krijgt u gedurende die 3 jaar 50 Mbit/s voor de prijs van 20 Mbit/s of 100 Mbit/s voor de prijs van 50 Mbit/s.

Deel 3 slaat op aansluitorders op onnet-adressen weergegeven als type NLS3 in de Postcode Tool en in de zogenaamde O-tariefgebieden. U krijgt 100% korting op de eenmalige aansluitkosten als u een contract voor 3 jaar afsluit en u krijgt gedurende die 3 jaar 50 Mbit/s voor de prijs van 20 Mbit/s of 100 Mbit/s voor de prijs van 50 Mbit/s. Om in aanmerking te komen voor het actietarief dient u gebruik te maken van een WSO-WSO-migratie-opdracht van de actieve aansluiting.

De actie start op 16 maart 2016 en loopt tot en met 31 augustus 2016 en geldt voor al uw bestellingen die u in deze periode doet en die voldoen aan onze actievoorwaarden. U vindt het SNELGLAS-actie-aanbod en de SNELGLAS-actievoorwaarden in de actiefolder op onze website op de productpagina van WEAS. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact opnemen met uw accountmanager. Om er zeker van te zijn dat het actieaanbod van toepassing is, is het belangrijk de Postcode Tool te gebruiken voor het juiste nettype (O-gebied, Onnet NLS1, 2 en Nearnet en NLS3 op basis van WSO-WSO) en het offertenummer te gebruiken bij orderinleg.