Over ons

Het netwerk van KPN is een open netwerk. Telecomoperators en serviceproviders kunnen hierover diensten onder hun eigen naam aanbieden. Zowel over het vaste koper- en glasvezelnetwerk als het mobiele netwerk. KPN Wholesale levert u de componenten die u nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld voor uw zakelijke klanten een compleet bedrijfsnetwerk opbouwen. Of denk aan Triple Play (internet, telefonie en tv) voor consumenten. Ook kunt u Datacenter colocatiediensten afnemen voor uw data. U bent hiermee verzekerd van continuïteit, flexibiliteit en veiligheid. Voor al uw wensen en behoeften op het gebied van content en media kunt u eveneens bij ons terecht. End-2-end.

Door het uitgebreide netwerk van KPN geniet u van maximaal klantbereik. U kunt iedere locatie in Nederland aan uw netwerk koppelen. En nationale en internationale verbindingen leggen. Door ons dubbel uitgevoerde (redundant) netwerk zijn u en uw klanten verzekerd van de beste ontvangst. KPN Wholesale biedt componenten. Als u bijvoorbeeld zelf uw diensten transporteert, dan kiest u alleen de fysieke verbinding. Wilt u minder investeren in eigen apparatuur, dan kunt u ervoor kiezen om meer aan KPN Wholesale uit te besteden.

Bespreek uw ideeën en ambities met onze ervaren professionals. We verbinden u en uw klanten graag met alles en iedereen. Thuis en op het werk. En dat op een betrouwbare en duurzame manier. We maken het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden.


Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u elke twee weken het laatste nieuws over KPN Wholesale ontvangen? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief