Update geografische informatie wholesalediensten

Publicatie datum 3 oktober 2014

Op bepaalde bedrijventerreinen kunt u wholesale huurlijnen afnemen tegen het lage O-tarief. Het aantal adressen waar dit tarief geldt, is toegenomen met in totaal 18 adressen, waarvan 5 op het bedrijventerrein in Blaricum zoals vermeld in het artikel 'KPN sluit overeenkomst met Glasvezel Gemeente' van 3 oktober 2014. Op welke adressen het O-tarief geldt, vindt u in de zogenoemde O-gebiedenlijst op onze website. Verder vindt u op onze website een update van de ABC Toevoeglijst en de Onnet-/Nearnetlijst.

ABC Toevoeglijst

Het bestand ABC Toevoeglijst is afgeleid uit de FIP Mastertabel. In deze lijst staan adressen op PC6-niveau waarvan recent is vastgesteld dat deze Onnet of Nearnet zijn, maar die vanwege de vereiste publicatietermijn vanuit de KPN-offertesystemen nog een Offnet-indicatie krijgen. Deze adressen krijgen een publicatiedatum. Twee maanden na deze datum zullen deze adressen ook in de KPN-offertesystemen verschijnen met een Onnet-/Nearnet-indicatie.

Onnet-/Nearnetlijst

Verder is er een update van de Onnet-/Nearnetlijst. De Onnet-/Nearnetlijst geeft het aantal adressen op PC6-niveau weer, waar het zakelijke glasvezelnetwerk van KPN aanwezig of vlakbij aanwezig is.

20141003_odf_update_geografische_informatie_wholesalediensten.pdf