KPN introduceert nieuwe WEAS CPE

Publicatie datum 4 juni 2021

KPN introduceert een nieuwe CPE voor de WEAS dienstverlening. De nieuwe CPE is van het in Duitsland gevestigde merk ADVA en wordt ingezet op nieuwe verbindingen zodra de magazijnvoorraad van de huidige CPE is opgebruikt. De keuze voor het gerenommeerde merk ADVA verzekert WEAS klanten ook in de toekomst van zeer betrouwbare verbindingen in een markt waar steeds hogere bitrates, veiligheid, betrouwbaarheid en pro-actief beheer een must zijn en tegelijkertijd het energieverbruik steeds lager wordt.

Naast de toepassing voor FttO zal KPN de nieuwe CPE ook inzetten voor de recent geïntroduceerde varianten op basis van FttH en DSL om in de volle breedte hoge kwaliteit gemanagede verbindingen te kunnen leveren.

In de WEAS dienstbeschrijving vindt u de relevante eigenschappen van de ADVA CPE. U vindt deze op onze website op de productpagina van WEAS. De belangrijkste wijziging om rekening mee te houden is dat de poortnummering van de elektrische ethernetpoorten begint bij nummer 3 in plaats van bij nummer 1.