Daarom kun jij bouwen op ons vaste netwerk!

Van een eigen internetexchange tot bijna overal glasvezel. We hebben het beste vaste netwerk van Nederland. Daardoor hoef jij je geen zorgen te maken over de snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid, en duurzaamheid van het netwerk waarop jij je diensten bouwt. Wat dat concreet betekent? We sommen het voor je op!

1. Een snellere verbinding, een betere dienstverlening

Nu jouw eindgebruikers steeds meer gebruikmaken van clouddiensten en -platforms, is een hogere uploadsnelheid nodig. Fijn dus dat we op steeds meer klantlocaties glasvezel leveren. Want glasvezel is sneller dan traditionele koperverbindingen, heeft hogere brandbreedtes, én biedt symmetrische up- en downloadsnelheid. Goed voor je business en de business van jouw klanten.

2. Altijd aan, meer grip en controle

Een betrouwbaar netwerk waarbij je altijd ‘aan’ bent. Onder onze diensten ligt de KPN Core, de kern van het netwerk. Die is verdeeld over 4 knooppunten in het land, waardoor heel de infrastructuur van de kern redundant is uitgevoerd. Natuurlijk hebben we ook voorzorgsmaatregelen genomen tegen bijvoorbeeld stroomuitval, brand of waterschade. Maar NL-ix heeft ook eigen dashboard waarop knelpunten snel zijn te ontdekken en op te lossen. Dat geeft je meer grip en controle over je dataverkeer. Meer informatie over wat de services van NL-ix voor jou kunnen betekenen? Lees dan dit artikel.

3. De zekerheid van veilig verkeer

Natuurlijk moeten data en privacy goed beschermd blijven. Nu én in de toekomst. Een veilig vast netwerk is daarvoor een goede basis. Met onze netwerkinfrastructuur, aangevuld met optimale veiligheidsvoorzieningen, heb jij die basis. Die volledig voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving. Maar daar blijft het niet bij. We werken volgens het strengste veiligheidsbeleid, de KPN Security Policy, waardoor jij en jouw klanten uitstekend zijn beschermd.

4. Een bijdrage aan je duurzame ambities

Duurzaamheid is een hot topic. Vast ook voor jouw klanten. Dan is het goed om te weten dat je gebruikmaakt van een energiezuinig netwerk. Hoewel het verkeer over ons netwerk exponentieel groeit, dringen we toch elk jaar ons energieverbruik terug. Ook voor onze apparatuur gebruiken we zo min mogelijk energie en grondstoffen. Oude apparatuur voeren we duurzaam af, hergebruiken of recyclen we. Verder gebruiken we al jaren 100% groene stroom en opereren we klimaatneutraal. Door te werken met KPN Wholesale worden jij en je klanten dus ondersteund in de duurzaamheidsambities. 

Gerelateerde artikelen