NL-ix: betrouwbare dienstverlening, meer grip en controle

Breng jij steeds meer diensten naar de cloud? Dan wil je zeker zijn van een uitstekende verbinding en voldoende bandbreedte. Met NL-ix kun je rekenen op een betrouwbare toegang tot de cloud en datacenters. En met de bijbehorende portal heb je continu inzicht in het internetverkeer. Zo krijg jij grip op en controle over je dataverkeer.

De afgelopen 20 jaar is NL-ix uitgegroeid tot een internetplatform achter miljoenen consumenten en veel bedrijven die bewust, maar meestal onbewust gebruikmaken van de NL-ix infrastructuur. Het maakt dat NL-ix is uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende Internet Exchanges van de wereld. NL-ix heeft diensten ontwikkeld en gebundeld op het gebied van Peering, Transit, Transport en Cloud. De NL-ix tooling geeft je eenvoudig en gecontroleerd toegang tot vele cloud diensten en meer dan honderd datacenters in West-Europa. Daarmee helpt NL-ix veel bedrijven bij hun digitale transformatie.

Transparantie geeft jou grip en controle 

NL-ix heeft nog een ander groot voordeel. De transit-diensten hebben een portal. Deze geeft je een helder inzicht in het dataverkeer. Latentie, bandbreedte en verkeersstromen, via de portal krijg je een gedetailleerd overzicht. Daardoor zijn knelpunten sneller op te sporen en sneller op te lossen. Én krijg je dus meer grip en controle over je dataverkeer. In de toekomst zal de portal voor meerdere diensten worden ingezet.

Geïnteresseerd in NL-ix of weten hoe onze portal werkt? Vraag dan een demo aan! 

Gerelateerde artikelen