Over KPN Wholesale

Toegang tot het KPN netwerk met KPN Wholesale

Het vaste en mobiele netwerk van KPN zijn klaar voor de toekomst. Een modern, open netwerk waarmee telecomoperators en serviceproviders - onder eigen naam - hun diensten kunnen aanbieden. KPN Wholesale verzorgt de toegang tot dit netwerk voor partners.

  • Klaar voor de toekomst
  • Maximaal klantbereik
  • Tevreden partners

Daarom KPN Wholesale


Klaar voor de toekomst

Wij leveren de bouwstenen die u nodig heeft. Zodat u uw klanten zowel vaste als mobiele diensten kunt leveren.

Daarbij kennen we diverse vormen van samenwerking. Als u bijvoorbeeld zelf uw diensten transporteert, kiest u alleen voor een fysieke verbinding. Wilt u minder investeren in eigen apparatuur, dan besteedt u meer aan ons uit.

Met nieuwe diensten spelen we continu in op veranderingen. Dat maakt ons portfolio toekomstvast. We zijn toegerust om bestaande en nieuwe klanten altijd zo goed mogelijk te bedienen.

Maximaal klantbereik

Dankzij ons uitgebreide netwerk geniet u van maximaal klantbereik.

U kunt iedere locatie in Nederland aan uw netwerk koppelen en nationale en internationale verbindingen leggen. Door ons redundante netwerk (dubbel uitgevoerd) zijn u en uw klanten verzekerd van een hoogwaardige en betrouwbare verbinding.

Wij verbinden op een betrouwbare en duurzame manier. We maken het leven vrijer, leuker en makkelijker.

Tevreden partners

Uw succes is ons succes. Daarom hechten wij sterk aan partnerships met onze klanten.

Onze specialisten kennen de markten waarin onze partners actief zijn en adviseren over passend portfolio en marktbenadering. Nu en in de toekomst.

En de praktijk spreekt boekdelen. Een Net Promotor Score (NPS) van +38 (meting december 2020) laat zien hoe tevreden onze klanten zijn.