Klantevent: let's move forward together

Let’s move forward. Dat was het thema van het Wholesale Klantevent dat op 6 september werd gehouden bij het Innovation Dock in de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij NV. Het thema past precies bij onze ambitie. Want we willen vooruit, samen met onze klanten. En onze plannen zijn ambitieus.

Grootschalige uitrol glasvezel

Michel van Wissen vertelde tijdens het event kort over die plannen. We willen bouwen aan de infrastructuur van de toekomst en zijn hard bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe diensten. Ook gaven Babak Fouladi (Chief Technology & Digital Officer and member BoM) en Joost Steltenpool (EVP Fixed Access Networks KPN) ons een kijkje in de infrastructuur van de toekomst. Denk aan innovaties op het gebied van ons mobiele netwerk en de grootschalige glasuitrol van KPN. Want de datagroei is enorm en met glasvezel profiteren gebruikers van beter, sneller en stabieler internet. Daarom werkt KPN al sinds 2005 aan de grootste verglazing van het vaste netwerk ooit. De komende jaren breiden we hard uit en in 2026 moet zo’n 80% van Nederland gebruikmaken van glasvezel.

Waardevolle gesprekken

Na het plenaire gedeelte gingen we uitgebreid met elkaar in gesprek tijdens het walking dinner op de MS Smaragd. We spraken over hoe we samen nog succesvoller kunnen worden met onze glas- en mobiele netwerken. De input die we kregen nemen we uiteraard mee bij de aanscherping van onze plannen.

Gerelateerde artikelen