Introductie nieuwe WEAS variant op basis van FttH en DSL

Publication date 7 augustus 2020

KPN breidt per 8 oktober 2020 de WEAS dienst uit met een variant op basis van FttH en een variant op basis van de verschillende vormen van (V)DSL. Dat betekent een flinke uitbreiding van het aantal bedrijven dat tegen een aantrekkelijk tarief een hoogwaardige dienst op glas kan afnemen en dat op koper gebruik kan maken van de hoogst haalbare bitsnelheden.

De nieuwe varianten worden ontsloten door middel van de nieuwe IT-suite waar ook WBA/VULA en WMP op zijn gebaseerd. WEAS levert daarmee een hoogwaardige ethernetdienst op basis van de meest optimale access technologie die binnen KPN beschikbaar is.

Op de productpagina van onze website vindt u de nieuwe WEAS Service Description, Tariff Schedule en de powerpoint presentatie ‘What you need to know about WEAS over FttH and DSL’. In deze presentatie wordt kort uitgelegd hoe dit product wordt geïntroduceerd en wat er anders is dan wat u van WEAS gewend bent. Neem contact op met uw accountmanager als u geïnteresseerd bent deze variant af te nemen.