WBA Expertsessie 18 januari 2019

Publication date 30 november 2018

Op vrijdag 18 januari 2019 van 10.00 tot 13.00 uur organiseert KPN Wholesale wederom een WBA Expertsessie in Zoetermeer. Vanuit een intern IT verbeterprogramma zal er binnenkort een aantal verbeteringen in de diverse WBA processen worden doorgevoerd, zoals doorlooptijdverkortingen, hogere First Time Right, update van de informatieproducten en komt er een nieuwe bestelportal. Graag lichten we deze verbeteringen in detail toe. Verder zullen we onder andere ingaan op de uitfasering van de ASAM, de status van de VPlus pilots en de Up-sell rapportage. 

Een aantal van deze onderwerpen wordt frequent in het FIST-overleg besproken. Niet alle WBA-afnemers zijn hier aanwezig. Echter de betreffende onderwerpen zijn de komende tijd relevant, en met het oog op de complexiteit van de materie bespreken we dit graag met u in een expertsessie.

Tijdens deze expertsessie wordt u uitvoerig geïnformeerd over wat deze ontwikkelingen voor u betekenen. Uiteraard heeft u ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. Wilt u de komende sessie bijwonen? Stuurt u dan een e-mail naar bob.hoefnagel@kpn.com